Mieke de giraf

From wikikotten
Jump to: navigation, search

Bezoek van Mieke de Giraf 14/15 01 2006

on line beschibaar op http://geilenkotten.homeunix.org/wikikotten/index.php/Mieke_de_giraf
via http://www.geilenkotten.com

Zaterdag 14 01 2006

in bad
Ontbijt met verse takjes en blaadjes
Zaterdag morgen ,juist een nachtje wakker gelegen luisterend naar het melodieuse gesnurk van Emily. Gelukkig kon Mieke nog wat bijslapen terwijl de kindjes in bad zaten. Voor het ontbijt kreeg ons Mieke lekkere takjes en blaadjes. initieel waren ze nog wat diep gevroren maar na 2 minutjes Microgolf waren ze overheerlijk.

Na een goed ontbijt (en de afwas) waren Emily en Mieke Klaar om te gaan turnen. Mieke vond het een beetje gevaarlijk dus heeft ze van de kant een oogje in het zeil gehouden en dat vond ze heel leuk omdat er nog twee andere giraffe vriendjes waren Lemke en Phoebe


turnen
een vriendinnetje voor Razzle Dazzle het konijn

Mama dacht ... een nieuwe werkkracht in huis ... we zullen er maar gebruik van maken. Dat is eens iets anders dan poolse hulp. Dus mocht ons Mieke de Giraf het huisje van het konijntje proper maken. ik kan je verzekeren het was hoognodig en omdat Emily wat hielp ging het heel vlot.

klaar !

's Avonds gingen Mama en Papa op de lappen dus moesten wij met drie naar bompa om een nachtje daar te logeren.Zondag 15 01 2006

Bompa!


Feest voor Mieke!

Ontbijt bij Bompa was heel lekker met Chocomelk en zelfs een kinder surprise.


Dan zijn we nog eventjes naar een bloemenwinkel geweest. Dat was heel moeilijk met Mieke, we hadden ze maar twee minutjes uit het oog verloren of ze had al drie varens en een klein palmboompje opgegeten. We hebben ze dan maar rap in het winkel wagentje gestoken en stilletjes vertrokken ..


Zondag nammidag zijn we nog eventjes een autotje gaan kopen voor papa want zijn oude auto begon nu wel echt heel oud te worden. Mieke vond dat wel wat saai, maar papa en mama waren wel heel blij.


Daarna naar oma want Papa en mama moesten juist deze zondag wat werken. Maar naar oma gaan vinden wij echt niet erg. Mieke was wat verlegen in het begin maar toen de knutsel rommel boven kwam was ze al rap vergeten waar ze was.

Voor Mieke "laatste avondmaal" hebben we balletjes gegeten, Bob en Mieke hebben dan nog een slaapliedje in het Engels gezongen op de Piano en dan was het weekend weeral voorbij.

Knutselen!