Freya liegt niet over nederland

From wikikotten
Jump to: navigation, search

eender wie kan deze pagina aanpassen , gelieve GEEN misbruik te maken, obscene racistische en niet ethische opmerkingen zullen toch verwijderd worden, je bent wel welkom om uw eigen mening te verkondigen in de sectie "Uw Mening"

Klik gewoon op "edit" voeg jouw mening toe en dan save

Je mag je naam of je nicknaam vermelden, ik raad persoonlijk niet aan je email address te publiceren maar het is niet verboden, linken naar ander websites zijn ook welkom


Stijf, truttig en kleinburgerlijk (bis)

Opnieuw haalt een Belgische minister uit naar Nederlandse collega's. NA de minister van Buitenlandse Zaken, Karel De Gucht (VLD), schiet dit keer vice-premier Freya Van den Bossche (SP.A) met scherp op het Nederlandse kabinet. In een interview dat vandaag in Vrij Nederland verschijnt, vormen zowel het beleid als de persoonlijkheid van de betrokkenen munitie voor de socialiste.

Het interview gaat voornamelijk over Van den Bossche zelf, maar ze geeft ook haar visie over de Nederlandse politiek. De bezuinigingen van de regering-Balkenende bestempelt ze als een ,,verkeerd soort zuinigheid, die consumenten ertoe aanzet hun geld op te potten in plaats van uit te geven. ,,Je ondermijnt het consumentenvertrouwen en dan gaat het van slecht tot slechter, zegt Van den Bossche.

,,Wat ik bij jullie zie, is dat WAO'ers (arbeidsongeschikten, red.) naar de bijstand worden overgeheveld in plaats van dat ze werk krijgen aangeboden. Los van mijn ideologische voorkeuren zeg ik als minister van Begroting: zo los je het probleem van het financieringstekort nooit op. Dat los je alleen op als meer mensen aan de slag gaan, gaat ze voort.

Uw Mening

  • Volgens mij hoort het niet dat een politieker niet professionele uitspraken doet
  • Freya heeft 100% gelijk! Cd&v gebruiken nu enkel Freya's meningsuiting om alles wat in de nabije toekomst fout zal gaan op sp.a te steken!

Leve Freya! Leve de vrije meningsuiting!

  • Miljaar, wanneer zal ze stoppen met haar onnozeligheden (Begroting is enkel optellen en aftrekken)en haar rare kronkels ( de niet terugbetaalbre lening van Petroleummaatschappijen)

Tijd voor een nieuwe wind!!!

wie niet akkoord is, kan mailen naar info.vna@gmail.com

http://www.v-na.tk

links

standaard artikel